Wat jij kan doen?

Bidden

Zij die varen staan aan talloze gevaren bloot. Denk maar aan stormen die op zee nog heftiger en gevaarlijker zijn dan op het land. De havens, het in en uit laden van gevaarlijke stoffen of grote containers brengt grote risico’s met zich mee. Piraterij is in sommige delen van de zee actueel. Ook eenzaamheid speelt zeevarenden parten doordat ze maanden lang van huis zijn. Het is goed om voor hen en hun families te bidden.

Geven

Om het werk mogelijk te maken is, zoals altijd geld nodig. Je kunt helpen door te geven. Zie het bankrekeningnummer bij de contactgegevens.

Helpen:

Je kunt natuurlijk ook metterdaad zelf helpen. Er zijn vrijwilligers nodig in het zeemanshuis die als gastvrouw of gastheer de zeelieden verwelkomen. We kunnen chauffeurs gebruiken die bezoekers van en naar het zeemanshuis rijden. Ook zijn er vrijwilligers die boordbezoeken doen. Tenslotte zijn er mensen die mutsen breien of andere artikelen voor de kerstpakketten regelen. Wil je meehelpen? Neem contact op. Elders op de website vind je de contactgegevens.